ba fö att... :P

Ba fö att jag är på vårhumör!!! :D
Hittade snödroppar i trädgården förra veckan (påbilden) och nu efter att jag och min syster hade bakat goda biscottis så lekte jag och mina syskon fotomodeller ute på verandan, och det va ändå inte så kallt :)
Nu längtar-längtar-längtar jag tills man kan sitta ute på verandan utan att frysa ända tills klockan 23, när himlen aldrig blir helt mörk om natten, och man knappt kan sova pga gräshoppornas sång (Y)

Puss & vår-varma hälsningar från Anna!! :*

första inlägget på evigheter!!!! (:

Hej igen :D
Jag och Jessica verkar ju ha varit väldigt slöa med att uppdatera er den sista tiden... det får bli bättre nu (Y)
Det har varit ganska fullt upp nu den senaste månaden, och det är nog därför vi inte gjort särskillt många inlägg :P

Först hade vi nån SO-uppg som skulle lämnas in, och den var jääääättejobbig, så då hade jag ingen tid att göra nåt inlägg på. Sen var det ju sportlov, och då var jag och åkte skidor med andra katolska ungdomar. Det var jätteroligt, och jag lärde mig hoppa med skidorna.

Sen, efter sportlovet, så hade vi prao, och då praoade jag på Tea Pot som är stans mysigaste café =) Där var jag i två veckor, och jag hade verkligen trevligt!!!

Sen FEST!! :)

Sen har jag varit i skolan nu två veckor (+idag) och det har väl varit kul, men ingenting mot att praoa :P
Direkt när vi började skolan nästan så skulle vi ha prov, och hålla tal för klassen!! Provet var i NO, och det gick mkt bra (39/40 :D:D) och sen talet vi skulle hålla skulle handla om ett arbete på platsen man praoat på och varför resp. varför inte man skulle välja att jobba med det. Jag kände verkligen inte att det gick bra när jag höll talet men sen blev det mkt bra betyg ändå ^.^

Idag var jag först i skolan, och sen skulle jag vänta på att pappa skulle sluta jobbet så då gick jag och Sicca på stan :)
Där köpte jag steps och body splash. Sedan åkte jag med pappa och köpte de underbara skorna ni ser på bilden där nere till min konfirmation!
Jag och Jessica ska snart konfirmeras och det är en stor sak för oss katoliker. Man tar emot den helige anden!


Bilden: Body splash Sweet grapefruit från Body lab: 5;- på rea, ord pris 9;- :P
Vita nät-steps från Lindex: 10;- på rea, ord pris 39,90;-
Högklackade svarta skor från WalkOn: 140;- på rea, ord pris 280;-

Oj, allt jag köpte var visst på rea!! Vad bra, då sparade jag pengar!! XP


Tack för mig, Leverpastej! :D
/Anna ♥

RSS 2.0